Lirik dan Kunci Gitar Devi Aldiva - Wedus

Lirik, Kunci gitar, Chords Gitar, Kord Gitar Devi Aldiva - Wedus :

Intro : Em….Am…D…Em…B..
Em….Am…D….G…
B..

B Em
Mending tuku sate...timbang tuku wedhuse
Bm
mending genda'an...timbang dadi bojone
C Am
mangan sate..ora mikir mburine
B Em
ngingu wedhus..dadak mikir sukete

(*)
B Em
Mending tuku sate...timbang tuku wedhuse
Bm
mending genda'an...timbang dadi bojone
C Am
mangan sate..ora mikir mburine
B Em
ngingu wedhus..dadak mikir sukete


music: Em…Am…D…Em…
B…

[Reff:]
Em
timbang dibojo..ora ono duite
Am D
mending tak gae..genda'an wae
D
ora usah mikir sak bendinane
B Em
seminggu cukup sepisan wae

Em
mergone aku..ora kuat
Am D
yen duwe bojo..wong melarat..
D
ra mbalanjani..gawene sambat
B Em
seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..

Int : Em….Am…D…Em…B..
Em….Am…D….G…
B..

Kembali ke : (*), music, Reff


outro : Em….Am…B…Em..

Click Here to Listen This Songs:

0 Response to "Lirik dan Kunci Gitar Devi Aldiva - Wedus"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel